Om klubben

Nr. Lyndelse Badmintonklub er beliggende på Midtfyn, hvor vi holder til i Carl Nielsen-Hallen. Klubben er en afdeling under Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening.

Vi tilbyder badminton for ALLE; børn, unge, voksne som ældre! Vi har en blomstrende ungdomsafdeling, som tilmed er en af Fyns største, turneringshold for seniorer og veteraner, banetider til motionister, klippekortsbadminton og sidst men ikke mindst ældrebadminton i de tidlige eftermiddagstimer.

Nr. Lyndelse Badmintonklub er en breddeklub, hvor der samtidig lægges stor vægt på talentudvikling. Vi vægter en ligefordeling mellem det sportslige/konkurrenceprægede og det sociale klubliv. Vi tilbyder udfordringer og muligheder for alle og råder over en stor stab af veluddannede trænere og hjælpetrænere.

Det er vores mål at have en åben dialog blandt alle parter; bestyrelse, trænere, medlemmer og forældre. Alle skal føle sig godt tilpas uanset alder og niveau og alle skal være med til at skabe en god atmosfære i klubben. Det skal være hyggeligt at komme i klubben og alle skal føle sig som en del af fællesskabet.

Vi gør meget ud af det sociale både internt i de enkelte afdelinger men også på tværs af alder. Vi tager på fællesture, afholder julehyggeturnering, forældre/barn badminton, klubmesterskaber osv.

Bestyrelsen er hele tiden aktiv, sætter gang i nye tiltag og er med på de nye trends til gavn for alle vores medlemmer og er med til at sætte klubben på badmintonlandkortet.

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om hvad vi tilbyder og hvad der dagligt rører sig i klubben.

Vi ses i hallen!

Youth Badminton Acdemy Fyn